Over ons

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op Allesvoorcavias.nl. Ik vind het leuk om informatie over cavia’s te delen. Ik probeer dit zo goed mogelijk te doen en de website zo vaak en zo goed mogelijk te actualiseren. Ondanks dat ik mijn uiterste best doe, kan het gebeuren dat de inhoud soms onvolledig, achterhaald of niet juist is. Hier kan ik niet aansprakelijk voor gehouden, wel vind ik het fijn als je me erop wijst zodat ik het kan aanpassen. Ook als je graag ergens over wilt lezen wat nog niet op de website staat, stuur me een berichtje en ik doe mijn best om het toe te voegen!

Auteursrecht

Alle rechten van intellectuele eigendom op Allesvoorcavias.nl liggen bij mij en de licentiegevers. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming materiaal van de website te kopiëren, verspreiden of anders te gebruiken.

Werking van de website

Allesvoorcavias.nl is voor mij een hobby. Ik maak gebruik van affiliate links, wat betekent dat ik een commissie krijg door te linken naar externe websites. Ik heb geen relatie met die websites, maar ik raad alleen de producten aan waar ik zelf ook achter sta. Jij merkt er zelf niets van, behalve dat het juist handig is dat je gelijk kunt doorlinken naar de producten en ze vaak ook nog met korting te kopen zijn. Kortom, jij wordt er niet slechter van, ik wel ietsje beter.

Doordat Allesvoorcavias.nl linkt naar 3rd party websites die niet onder het eigendom van de eigen website vallen, hebben we geen controle over de content of toegankelijkheid van de websites. Hier zijn we dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor. Het gebruik van deze websites is op eigen risico en valt onder hun voorwaarden.